Хор духовенства Кафедрального собору привітав людей з обмеженими можливостями

news_big_13513У цьому році українське суспільство тринадцятий раз зі світовим співтовариством відзначає Міжнародний день інвалідів. На сьогодні для України проблема захисту інвалідів набуває особливого значення у зв’язку з постійним зростанням їх кількості серед населення держави. За останні десять років чисельність осіб з особливими потребами в Україні перевищила 18-відсотковий рубіж.
news_big_13519Так, 3 грудня з благословення архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа духовенство єпархії долучилось до святкових заходів організованих територіальними центрами соціального обслуговування Кіровського та Ленінського районів. Урочистості проходили у приміщеннях Вищого професійного училища №9 та Кiровоградської обласної унiверсальної бiблiотеки iм. Д. I. Чижевського.
Спочатку заступник голови Свято-Успенського духовно-просвітницького центру ієрей Іоан Шемедюк передав вітальне слово архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа.

news_big_13514Далі духовенство міста, під керівництвом ключаря-благочинного Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці прот. Володимира Кашлюка, дарували людям з особливою Богом даною долею піснеспіви: «Біжать у Почаїв стежки і дороги», «Слово мама дорогое» та колядку «Нова радість стала».
На завершення священики побажали усім многих і благих літ, міцного здоров’я, миру у душі та Божого благословення на життєвій дорозі.

http://orthodox-kr.org.ua

(29)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *