Освячення терапевтичного відділення №2 з паліативним і хоспісним обслуговуванням пацієнтів першої Кіровоградської центральної міської лікарні

???????????????????????9 грудня керівник Соціального відділу протоієрей Андрій Бобрик разом із ключарем Кафедрального собору на честь Різдва Пресвятої Богородиці протоієреєм Володимиром Кашлюком та хором духовенства міста звершили освячення 2-го терапевтичного відділення з паліативним і хоспісним обслуговуванням пацієнтів першої Кіровоградської центральної міської лікарні.
???????????????????????Після освячення відділення священик Андрій Бобрик побажав медперсоналу Божої допомоги у їхньому нелегкому служінні ближнім, а пацієнтам постійного відчуття присутності Бога, щоб любов Господня допомагала переносити життєві випробування зі смиренним серцем та терпінням. Також батюшка помазав святим маслом медперсонал та всіх хворих. Кожен учасник богослужіння отримав іконку Георгія Побідоносця і газету «Православна Єлисаветградщина».

???????????????????????Спів священиків став особливою прикрасою чину освячення, про що свідчили сльози та слова подяки медперсоналу та пацієнтів. На завершення чину освячення духовенство Кіровограду подарувало 2-му терапевтичному відділенню ікону свт. Миколая Чудотворця.
Далі священик Андрій відвідав усі палати паліативного та хоспісного обслуговування читаючи молитву про одужання та духовної підтримки.

http://orthodox-kr.org.ua

(49)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *