Високопреосвященніший митрополит Іоасаф очолив вечірнє богослужіння з Чином прощення. (+Відео)

18 лютого 2018 р., в Неділю сиропусну, в навечір´я Великого посту, Високопреосвященніший Іоасаф митрополит Кіровоградський і Новомиргородський в Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці, в співслужінні духовенства обласного центру, при зібранні численних віруючих православних християн міста, очолив особливе вечірнє богослужіння з Чином прощення.
Богослужіння в соборі почалося урочисто і чинно, а до кінця служби змінилося і перейшло в тихе великопосне чинопослідування.
На завершення Вечірні Владика Іоасаф звернувся до Господа в особливих молитвах перед початком Великого посту і попросив всім віруючим сили і наснаги для несення цього подвигу, щоб цей святий час послужив всім для духовного вдосконалення.
Після служби Правлячий архієрей звернувся до всіх присутніх з проповіддю, в якій розкрив православне вчення про значимість прощення взаємних образ між людьми, акцентувавши увагу на словах Священного Писання щодо цієї тематики. На завершення свого слова Владика Іоасаф попросив прощення у всіх присутніх.
Потім кожен мав можливість підійти до архіпастиря, взаємно вибачитися і отримати благословення на подвиг поста. Також кожному Владика вручив іконки Пресвятої Богородиці.

https://www.youtube.com/watch?v=E0dUezZRql8

(19)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *