Хор духовенства Кафедрального собору привітав з Різдвом Христовим людей похилого віку

news_big_1479515 січня священнослужителі Кіровоградської єпархії з Різдвом Христовим привітали літніх людей та ветеранів Територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних людей м. Кіровограда.
news_big_14792Святкове дійство проходило в приміщенні Територіального центру. Спочатку зі словом привітання до присутніх звернулася директор Верко Мирослава Михайлівна в якому зазначила: «Різдво Христове це велике свято, яке не лише сповіщає радісну звістку про те, що у світ прийшов Спаситель світу, але й спонукає нас творити добро і дарувати радість один одному. І тому, в сьогоднішній день ми щиро вдячні Кіровоградській єпархії Української Православної Церкви і, особливо, завдячуємо архієпископу Іоасафу за постійну підтримку та щиру любов, котра проявляється зі сторони Церкви до одиноких людей».
Після цього гостей привітав ієрей Іоанн Шемедюк і процитував уривочок Священного Писання: «Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, аби кожний хто увірує в Нього не загинув, але мав життя вічне». Далі додав, що ми не повинні бути байдужими до того, що зробив для нас Христос, а відповідати любов’ю на любов. А любов до Бога – це виконання заповідей Божих, відвідування храму, участь у Церковних Таїнствах прагнення бути подібним до Христа.
Потім священнослужителі Кафедрального собору Різдва Богородиці під керівництвом прот. Михаїл Мартинюка виконали ряд колядок: «Ой високо над полями», «Благослови Боже», «Восклікнете ангели» та інші. Всі були дуже раді спільній зустрічі.

(15)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *