У день свята Введення у храм Пресвятої Богородиці митрополит Іоасаф звершив богослужіння у Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці

4 грудня 2018 року, у день свята Введення у храм Пресвятої Богородиці, Його Високопреосвященство митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф звершив Божественну літургію у Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці.
Його Високопреосвященству співслужили клірики собору.
Після читання Євангелія Правлячий архієрей виголосив проповідь про подію, яка святкується у цей день – Введення Богородиці у Єрусалимський Храм. Владика розкрив богословський зміст свята та його значення у домобудівництві людського спасіння.
По завершенні богослужіння митрополит Іоасаф звернувся до віруючих з архіпастирським словом, у котрому розповів про проведення Собору єпископів Української Православної Церкви 13 листопада 2018 року та зачитав Постанову Собору. У своєму слові Правлячий архієрей розповів про сучасні виклики церковного життя в Україні, висловив стурбованість щодо нагнітання ситуації навколо Української Православної Церкви та закликав віруючих свято берегти православну батьківську віру. В завершення проповіді архіпастир привітав усіх присутніх зі святом.

(9)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *