Благодійна акція “Я чекаю святого Миколая!” для дітей з особливими потребами

19 грудня 2022 р., в день пам’яті свт. Миколая Чудотворця, Високопреосвященніший Миколай архієпископ Кіровоградський і Новомиргородський разом з духовенством Кафедральних соборів Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви відвідав святковий захід в центрі для матерів, дітей і молоді з інвалідністю “Сильні духом” та “Серце матері”.

Владика Миколай на початку зустрічі привітав присутніх зі святом на честь свт. Миколая Чудотворця, після чого священики проспівали духовні піснеспіви.
Згодом архіпастир разом з духовенством вручили кожній дитині від святого Миколая іконки та солодкі гостинці, які були придбані на благодійні кошти прихожан Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці. Також організації передали всі солодощі та фрукти, зібрані 18 та 19 грудня парафіянами собору.
В кінці голова благодійної організації Людмила Шукрута висловила щиру вдячність Кіровоградській єпархії, архієрею та священникам за багаторічну підтримку дітей і молоді з особливими потребами, а також висловила надію на подальшу співпрацю.
Варто зазначити, що ці дітки та молодь не тільки люблять отримувати подарунки, а й самі долучаються до благодійності, адже своїми силами виробили та передали 6700 окопних свічок для потреб Української армії, за що висловлюємо їм щиру подяку!
Дякуємо також всім віруючим, які долучилися до збору подарункового набору для наших чудових друзів!

(5)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *