Митрополит Іоасаф очолив Різдвяні богослужіння в Кафедральному соборі

6 січня 2020 р., у святвечір напередодні Різдва Христового, Високопреосвященніший Іоасаф митрополит Кіровоградський і Новомиргородський у Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці очолив Всенічне бдіння, яке особливе за своєю структурою, адже складається з Великого повечір’я з літією та Утрені. Владиці співслужили клірики собору.

По завершенні богослужіння священики разом з архієрейським хором та віруючими прославили Богомладенця Христа колядками, після чого митрополит Іоасаф звернувся до віруючих з архіпастирським словом.
7 січня, в сам день свята Різдва Господа нашого Ісуса Христа, в Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці Високопреосвященніший Іоасаф митрополит Кіровоградський і Новомиргородський очолив урочисту Божественну літургію.
В кінці богослужіння секретар Кіровоградської єпархії прот. Роман Кондратюк виголосив Різдвяне послання Високопреосвященнішого Іоасафа митрополита Кіровоградського і Новомиргородського, після чого архієрейський хор Кафедрального собору, вівтарний хор духовенства і всі присутні прославили Різдво Спасителя співом колядок.
В кінці богослужіння Правлячий архієрей звернувся до пастви зі словами привітань.

(3)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *