Священики Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці відвідали Спілку учасників бойових дій та ветеранів військової служби

9 травня 2018 р., з благословення Високопреосвященішого Іоасафа, митрополита Кіровоградського і Новомиргородського, у 73-у річницю перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, священнослужителі Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці відвідали Спілку учасників бойових дій та ветеранів військової служби м. Кіровограда та Товариство інвалідів Великої Вітчизняної війни та інших воєн, де зустрілися з воїнами-ветеранами та привітали їх з Днем Великої Перемоги над фашизмом. На початку зустрічі секретар Кіровоградського єпархіального управління прот. Роман Кондратюк звернувся до всіх з вітальним словом, у якому відзначив мужність та подвиг ветеранів: «Усвідомлюючи, якою ціною була звільнена Вітчизна наша, ми вдячно схиляємо свою голову перед Вами, дорогі ветерани, і щиро вітаємо Вас зі святом Перемоги. Ваша жертовна любов зобовʻязує нас бути взаємно вдячними і нікому і ніколи не дозволити знеславити Ваш священний подвиг”.
На завершення хор духовенства для присутніх виконав пасхальні піснеспіви та пісні воєнних років, а всім ветеранам від митрополита Іоасафа були вручені святкові подарунки: продуктові набори та церковні календарі.

(6)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *