Різдвяний концерт “Митрополича ялинка”

13 січня 2018 р., з благословення Високопреосвященнішого Іоасафа, митрополита Кіровоградського і Новомиргородського в Кіровоградській обласній філармонії відбувся благодійний Різдвяний концерт – «Митрополича ялинка». На святковий вечір були запрошені діти з усіх недільних шкіл храмів нашого міста та області, діти з обмеженими фізичними можливостями, діти-сироти, діти з УТОГ, які за дійством спостерігали з сурдоперекладачем,  а також всі бажаючі.
Перед початком концерту в холі філармонії, біля ялинки, для діток відбулося розважальне шоу з конкурсами та веселощами. Після шоу всі були запрошені до концертної зали філармонії. Цього року на «Митрополичу ялинку» прийшла величезна кількість дітей та дорослих. Перший та другий ярус глядацьких залів були вщент заповнені.
Для всіх глядачів була представлена театралізована вистава “Попелюшка” у виконанні православної театральної студії «Різдво», що діє при храмі на честь Різдва Христового м.Олександрія та художнього колективу “Зразковий хореогрфічний ансамбль “Вікторія”  загальноосвітнього навчального закладу №16 нашого міста. Задушевна гра героїв та чудові танці протягом усієї інсценізації зробили вечір незабутнім та дивовижним. Глибокий духовний зміст спектаклю залишив у кожного на серці слід людяності та доброзичливості.
Після завершення концертної програми до всіх присутніх з архіпастирським словом звернувся Владика Іоасаф. Він привітав усіх з Різдвом Христовим та висловив щиру подяку організаторам та учасникам заходу за подаровану різдвяну казку, а дирекції філармонії – за можливість проведення подібних заходів. Також Правлячий архієрей звернув увагу всіх на головні моменти вистави, підкресливши та пояснивши їх духовно-моральну сутність.
Після завершення свята у холі філармонії під ялинкою від Владики Іоасафа всі дітки отримали солодкі подарунки – різдвяні пряники. Також кожен мав можливість зробити спільне фото з митрополитом.

 

(24)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *