Велика різдвяна радість в будинку для пристарілих « Милосердний Самарянин»

У день Різдва Христового до будинку для престарілих “Милосердний самарянин” завітали особливі колядники, щоби привітати їх з величним святом Різдва нашого Господа Іісуса Христа. Високопреосвященніший Іоасаф митрополит Кіровоградський і Новомиргородський разом з духовенством єпархії, хором Спасо-Преображенського Кафедрального собору та вихованцями недільної школи храму Благовіщення Пресвятої Богородиці подарували особливу радість насельникам будинку. Дім “Милосердний самарянин” наповнився молитвою, колядуванням, славленням новонародженого Богонемовляти, привітаннями та врученням гостинців і подарунків.

Протягом різдвяного посту з благословення Владики Іоасафа проводилася благодійна акція “Старість в радість”, в ході якої прихожани храмів нашого обласного центру приносили подарунки та кошти для стареньких людей. У день Різдва Христового колядники вручили кожному дідусю і бабусі святковий пакунок з подарунками та солодощі. Старенькі не приховували сліз радості від привітань, а також щиро дякували за щасливе святкування.
Цього дня на різдвяному богослужінні у храмах міста проводився збір коштів для ремонту будинка. І митрополит Іоасаф передав зібрані віруючими кошти загальною сумою більше 35 тисяч гривень на розвиток та покращення умов проживання цього дому.
Після колядування у “Милосердному самарянині”, священики та діти також відвезли подарунки одиноким людям похилого віку, які живуть у різних куточках нашого міста та привітали їх зі святом Христового Різдва!
Нагадаємо, що 19 грудня 2017 р., у день пам´яті свт. Миколая Чудотворця, Високопреосвященніший митрополит Іоасаф відвідав будинок для престарілих «Милосердний самарянин» та вручив подарунки.

(8)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *