«Митрополича ялинка» – традиційний духовно-мистецький проект для дітей

11 січня 2020 року з благословення Високопреосвященнішого митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа у Актовій залі Науково-виробничого підприємства “РАДІЙ” відбувся традиційний духовно-мистецький проект «Митрополича ялинка». Вже сьомий рік поспіль на цей благодійний концерт запрошуються діти-сироти, діти-інваліди, вихованці недільних шкіл області та всі бажаючі.

Цього року для глядачів була представлена театралізована вистава “12 місяців” у виконанні православної театральної студії «Різдво», що діє при храмі на честь Різдва Христового м. Олександрії, та за участі «Зразкового художньо-хореографічного ансамблю “Усмішка”» м. Олександрії.
Після концертної програми до всіх присутніх з вітальним словом звернувся митрополит Іоасаф. Владика привітав гостей свята з Різдвом Христовим та висловив щиру подяку організаторам і учасникам заходу, а також вручив Архієрейські грамоти керівникам та художнім колективам. Окрема подяка була висловлена Голові правління ПАТ НВП “Радій” Бахмачу Євгенію Степановичу та колективу підприємства за допомогу в організації святкового дійства для дітей.
В завершення юні гості отримали солодкі подарунки.

(4)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *