В ніч на Пасху до Каферального собору Різдва Пресвятої Богородиці прибуває Благодатний вогонь (анонс)

27 квітня 2019 року о 14:32 за київським часом у храмі Воскресіння Христового над Гробом Господнім в Єрусалимі відбулося сходження Благодатного Вогню.
Святиню роздав тисячам віруючих Блаженніший Патріарх Єрусалимський Феофіл ІІІ, Предстоятель Єрусалимської Православної Церкви.
Офіційна делегація Української Православної Церкви на чолі з керуючим справами УПЦ митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм також отримала Благодатний Вогонь від Первосвятителя Єрусалимської Церкви.
Нагадаємо, 26 квітня відбулася зустріч офіційної делегації Української Православної Церкви з Єрусалимським Патріархом Феофілом III.
У київському міжнародному аеропорту “Бориспіль” 27 квітня 2019 року о 18.30 (орієнтовний час прибуття) відбудеться зустріч Благодатного вогню, який доставить з Ізраїлю в Україну.
Після прибуття делегації планується брифінг голови офіційної делегації — митрополита Антонія (Паканича).
27 квітня в залі офіційних делегацій будуть перебувати священнослужителі, яким буде переданий Благодатний вогонь для поширення в інших єпархіях України. Під час Пасхального богослужіння після опівночі  Благодатний вогонь прибуде до Каферального собору Різдва Пресвятої Богородиці Кіровоградської єпархії УПЦ, де з рук Правлячого архієрея Високопреосвященнішого митрополита Іоасафа буде розданий віруючим, а також роз’їдеться по різних храмах нашого міста та області.

(17)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *