Переможець проекту “Голос країни-2017” прот. Олександр Клименко провів духовну бесіду у Кіровоградській універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського (+відео)

22 січня 2017 р. ввечері, з благословення Керуючого Кіровоградською єпархією Української Православної Церкви митрополита Кіровоградського і Новомирогродського Іоасафа, на запрошення дирекції, працівників та відвідувачів Кіровоградської універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського відбулася вечірня духовна бесіда переможця проекту “Голос країни-2017” прот. Олександра Клименко. У відкритій формі священик поспілкувався з присутніми на теми, які цікавили аудиторію і розгорнуто відповів на всі запитання. Наприкінці зустрічі усіх очікував дуже приємний сюрприз – присутні отримали в подарунок духовну літературу і автограф знаменитого священика.
Нині священик звершує свій  Всеукраїнський місіонерсько-просвітницький тур по єпархіях Української Православної Церкви, чаруючи свої співом та добрим словом людей у переповнених концертних залах України та проводячи подібні духовні зустрічі.
Нагадаємо, що прот. Олександр Клименко прибув у Кіровоградську єпархію на запрошення митрополита Іоасафа. 21 січня 2018 р. він співслужив Владиці у Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці, і цього ж дня ввечері в Кіровоградській обласній філармонії став головним гостем та учасником завершального концерту вечорів духовної музики “Різдвяні передзвони”. А 22 січня зустрівся зі студентами та педагогічним колективом Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна.

 

(28)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *