Митрополит Іоасаф у співслужінні переможця проекту “Голос країни” звершив Божественну літургію у Кафедральному соборі (+відео)

21 січня 2018 р., в Неділю по Богоявленні, Високопреосвященнійший митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф звершив богослужіння Божественної літургії у Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці. Цього дня Владиці співслужив особливий гість Кіровоградської єпархії УПЦ, переможець проекту “Голос країни-2017” прот. Олександр Клименко. Священик прибув у нашу область на запрошення митрополита Іоасафа в рамках свого Всеукраїнського місіонерсько-просвітницького туру по єпархіях УПЦ. Накануні ввечері отець Олександр виступав на концерті у найвіддаленішому районі нашої єпархії – Гайворонському благочинні.
З великим нетерпінням та любов´ю чекали його Правлячий архієрей, духовенство та вірні Кіровоградської єпархії. В кінці святкового богослужіння Владика Іоасаф звернувся до всіх з архіпастирським словом, у якому висловив щиру вдячність переможцю “Голосу країни” за відгук на запрошення і радість спільного богослужіння.
21 січня ввечері о 17:00 в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться концерт за участі прот. Олександра Клименка, хору духовенства Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці та хорів Кіровоградського музичного училища і музичної школи №2.

 

Слава Богу! Голос країни – священик Олександр Клименко – зазвучав і між нашими голосами…

Опубликовано Иваном Ганчиным 20 января 2018 г.

 

(24)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *