Високопреосвященніший митрополит Іоасаф очолив святкові богослужіння Різдва Христового

7 січня 2018 року, в день свята Різдва Господа нашого Ісуса Христа, в Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці відбулася урочиста Божественна літургія, яку очолив Високопреосвященніший Іоасаф митрополит Кіровоградський і Новомиргородський. Владиці співслужили клірики Кафедрального собору. Напередодні ввечері Правлячий архієрей очолив богослужіння Всенічного бдіння, яке стало молитовним приготовлені до зустрічі великого свята Різдва Христового.
На Літургії після Євангелія було зачитане Різдвяне послання Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. В кінці богослужіння Владика Іоасаф зачитав Різдвяне послання Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія і сам звернувся до народу зі словами привітань.
Також на завершення Літургії архієрейський хор Кафедрального собору і вівтарний хор духовенства проспівали людям різноманітні колядки. З року в рік наш народ пам´ятає і зберігає ту мудрість, яку передали йому предки, примножуючи її. Велика кількість колядок – це любов наших людей до народженого Богонемовляти Христа.

(27)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *