Священики Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці звершили освячення Гемодіалізного центру нашого міста.

7 вересня 2017 р., на запрошення головного лікаря та медперсоналу, священнослужителі Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці звершили освячення Гемодіалізного центру на території міської лікарні імені Святої Анни. Відкриття центру планується напередодні Дня міста і працівники майбутнього життєво необхідного для багатьох людей медичного закладу за православною традицією вирішили до початку свого служіння звернутися в своїх молитвах до Бога, з проханнями благословити їх нелегку справу на благо людей.
Перед початком освячення секретар Кіровоградської єпархії прот. Роман Кондратюк звернувся до всіх присутніх з проповіддю, в якій призвав до щирої молитви. Також о. Роман розповів про важливість лікарняного служіння людям на прикладі життя всесвітньовідомого лікаря святителя Луки Войно-Ясенецького.
Після цього священики звершили молитвослів´я та священнодії і окропили всі приміщення лікарні Святою водою. Завершилося богослужіння виголошенням традиційного многоління всім медпрацівникам.
В кінці зустрічі прот. Роман привітав всіх віруючих з визначним днем в історії закладу і пояснив значення всіх священнодій, а в знак благословення вручив ікону Пресвятої Богородиці.

(16)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *